Footgolf & Indoor Soccer | Nu € 35!

Footgolf & Indoor Soccer

• Footgolf Greenfee
  • Inclusief consumptie
  • Gebruik ballen / scorekaarten
  • Prijs voor de winnaar
  • Indoor Soccer
  • Gebruik ballen / hesjes

Voorbeeld Programma:
12.00 - Footgolf
15.00 - Indoor Soccer
Bij voldoende beschikbaarheid is mogelijk de activiteiten op een andere manier in te delen.

Footgolf: 2 tot 2,5 uur
Indoor Soccer: 1 tot 1,5 uur
Vanaf 10 tot 100 personen

Met name voetbalverenigingen kiezen regelmatig voor deze combinatie van voetbalvarianten voor een teamuitje. Eerst je traptechniek en balgevoel testen. Vervolgens het Indoor Soccer waarbij je alle energie kwijt kunt bij deze dynamische en uitdagende voetbalvariant. Bij groepen vanaf 15 spelers ook geschikt om een toernooivorm te spelen! Het Footgolf & Indoor Soccer betreft een middagvullend programma!

Nadat je warm hebt kunnen draaien op de golfbaan met Footgolf ga je Indoor Soccer spelen in Breda. Indoor Soccer is indoor voetbal op kunstgras. De blessuregevoeligheid is erg laag en daardoor geschikt voor alle leeftijdsgroepen. Het kunstgras is "val" vriendelijk en je kunt het kunstgras spelen op je normale sportschoenen, kunstgrasschoenen of schone voetbalschoenen. De spelregels zijn tot een minimum beperkt om de speelsnelheid te bevorderen. Indoor Soccer is een zeer intensieve en snelle sport, mede door het gebruik van de boarding. De bal kan niet uit, waardoor er ook geen tijdverlies is. De courts bevinden zich in een overdekte hal. Er kan dus altijd droog gevoetbald worden!

Als je voor een aantrekkelijke prijs een weekend in het gezellig Breda wilt vertoeven inclusief activiteiten bekijk dan eens de verschillende Teamweekenden.
Het Footgolf-Teamweekend is populair bij zowel verenigingen en vriendengroepen en wordt vaak ingevuld als teamuitje, bedrijfsuitje of teambuildingsweekend. Het Hotel is gungstig gelegen ten opzichte van het centrum van Breda en de Golfbaan en beschikt over twee- en driepersoonskamers.
Footgolf Teamweekend - Budget € 79
Footgolf Teamweekend - Comfort € 119
Footgolf Teamweekend: Royaal € 149

Aanvullingen:
Borrel-arrangement: € 10 pp | 3 drankjes pp, diverse warme borrelhapjes zoals bitterballen etc. en borrelnootjes
Lunch: € 10 pp | 2 drankjes pp en 2 broodjes pp (kroket, ham, kaas)
Diner: € 20 pp | 3 gangen keuzemenu waarbij keuze is uit 3 mogelijkheden voor zowel voor- hoofd- en nagerecht

Meer informatie over de genoemde arrangementen op aanvraag. Alle genoemde prijzen zijn per persoon en inclusief btw.

Totaaloverzicht Arrangementen

Wil je graag de beschikbaarheid opvragen of een reservering maken? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in:

Aanvraag / Reservering - Footgolf
Vul je gegevens in en je krijgt binnen 24 uur bericht!