Footgolf & Lunch € 35

Footgolf inclusief:

• Greenfee par-3 golfbaan
  • Wedstrijdballen, scorekaart etc.
  • 1 consumptie per persoon
  • Footgolf-instructeur(s)
  • Speluitleg en etiquette golfbaan
  • Prijs voor winnaar én verliezer!

Lunch op locatie:

• 2 belegde broodjes pp
    Broodjes ham/kaas/kroket
  • 2 drankjes pp
  • Keuze: koffie/thee/frisdrank/bier

Dit arrangement is alleen vooraf te boeken!

Voor groepen die van wat verder weg moeten komen is de lunch voorafgaand aan het footgolf vaak een ideale uitkomst. Je kunt je rustig opmaken voor het Footgolf onder het genot van een drankje en een broodje. Het is eventueel ook mogelijk om te lunchen na afloop van het footgolf, uiteraard afhankelijk van de gewenste starttijd. Het is zelfs mogelijk om een middagvullend programma te reserveren: beginnen met een lunch, vervolgens het Footgolf en na afloop nog een borrel-arrangement (inclusief diverse hapjes en drankjes)! Er wordt dan een toeslag van € 10 pp berekend.
Footgolf 2 tot 2,5 uur |  Lunch 1 uur: Totale duur ongeveer 3 uur

Liever een weekend in Breda verblijven? Bekijk dan de mogelijkheden voor een Footgolf-Teamweekend!
Het Footgolf-Teamweekend is erg populair bij zowel verenigingen, vrienden- en vrijgezellengroepen. Het wordt dan ook vaak ingevuld als teamuitje, bedrijfsuitje of teambuildingsweekend. Het Hotel is gungstig gelegen ten opzichte van zowel de golfbaan als Breda-centrum.
Footgolf Teamweekend - Budget € 69
Footgolf Teamweekend - Comfort € 109
Footgolf Teamweekend - Royaal € 139

Totaaloverzicht Arrangementen

Aanvraag / Reservering - Footgolf
Vul je gegevens in en je krijgt binnen 24 uur bericht!