ARRANGEMENTEN EN TARIEVEN

Footgolf Actietarief nu € 25!

Footgolf inclusief baanpermissie golfbaan en onder begeleiding van een echte Footgolf-Pro!
Tot 1 maart 2020: € 25 pp!

Footgolf & Borrel-arrangement € 35

Tijdens de derde helft het Footgolf nog eens analyseren met warme borrelhapjes, borrelnootjes en 2 drankjes pp. Tot 1 maart: € 35 pp!

Footgolf Vrijgezellendag € 59 | Nu € 49!

Een geheel verzorgde vrijgezellenmiddag inclusief lunch, Footgolf, borrel-arrangement en een officieel Footgolf-tenue voor de vrijgezel, nu € 49 pp!

Teamweekend Budget € 79

Footgolf met borrel-arrangement, hotelovernachting en ontbijt is vooral populair bij verenigingen en vrijgezellengroepen! Tot 1 maart: € 79 pp!

Teamweekend Comfort | Nu € 119!

Het Footgolf Teamweekend Comfort is het meest geboekte teamweekend bij verenigingen en vriendengroepen. Nu € 119 pp!

Teamweekend Royaal | Nu € 149!

Een all inclusive Teamweekend met Footgolf inclusief borrelarrangement, 2 hotelovernachtingen met ontbijtbuffet, indoor soccer en veel meer!