ARRANGEMENTEN EN TARIEVEN

Footgolf € 29 | Actietarief nu € 20!!

Footgolf inclusief baanpermissie golfbaan en onder begeleiding van een echte Footgolf-Pro!
Nu tot 1 december voor € 20 pp!

Footgolf & Borrel-arrangement € 32

Tijdens de derde helft het Footgolf nog eens analyseren met diverse warme borrelhapjes en 3 drankjes pp. Nu tot 1 december: € 32 pp!

Teamweekend Budget € 79 | Nu € 69!

Footgolfmiddag met borrel-arrangement, hotelovernachting en ontbijt is vooral populair bij verenigingen en vrijgezellengroepen! Nu € 69 pp!

Footgolf Vrijgezellendag € 59 | Nu € 49!

Een geheel verzorgde vrijgezellenmiddag inclusief lunch, Footgolf, borrel-arrangement en een officieel Footgolf-tenue voor de vrijgezel!

Footgolf & Lunch € 35

Een middag Footgolf combineren met een lunch op de golfbaan? Voor of na het footgolf staat er een geheel verzorgde lunch klaar!

Teamweekend Comfort € 119 | Nu € 99!

Het Footgolf Teamweekend Comfort is het meest geboekte teamweekend bij verenigingen en vriendengroepen. Nu € 109 pp!

Footgolf & Golf! Nu € 49

Graag een keer een origineel uitje beleven? Footgolf en Golf kan op 1 dag worden gecombineerd, bijvoorbeeld als bedrijfsuitje!

Footgolf & Indoor Soccer | Nu € 35!

Wil je Footgolf graag combineren met het snelle Indoor soccer in Breda? Dit middagvullende combinatie-programma nu voor € 35!

Teamweekend Royaal € 149 | Nu € 139!

Een all inclusive Teamweekend met Footgolf inclusief borrelarrangement, 2 hotelovernachtingen met ontbijtbuffet, indoor soccer en veel meer!