ARRANGEMENTEN EN TARIEVEN

Footgolf Actietarief nu € 29!

Footgolf inclusief baanpermissie golfbaan en onder begeleiding van een echte Footgolf-Pro!
Tot 1 maart voor € 29 pp!

Footgolf & Borrel-arrangement € 39

Tijdens de derde helft het Footgolf nog eens analyseren met warme borrelhapjes, borrelnootjes en 3 drankjes pp. Tot 1 maart: € 39 pp!

Teamweekend Budget € 79

Footgolfmiddag met borrel-arrangement, hotelovernachting en ontbijt is vooral populair bij verenigingen en vrijgezellengroepen! Nu € 79 pp!

Footgolf Vrijgezellendag € 59 | Nu € 49!

Een geheel verzorgde vrijgezellenmiddag inclusief lunch, Footgolf, borrel-arrangement en een officieel Footgolf-tenue voor de vrijgezel!

Footgolf & Lunch € 39

Een middag Footgolf combineren met een lunch op de golfbaan? Voor of na het footgolf staat er een geheel verzorgde lunch klaar!

Teamweekend Comfort | Nu € 119!

Het Footgolf Teamweekend Comfort is het meest geboekte teamweekend bij verenigingen en vriendengroepen. Nu € 119 pp!

Teamweekend Royaal | Nu € 149!

Een all inclusive Teamweekend met Footgolf inclusief borrelarrangement, 2 hotelovernachtingen met ontbijtbuffet, indoor soccer en veel meer!