Foto-albums

Teamfoto - zvv Corstanje 1 (Zeeland)

Views: 853

Op zondag 1 september was het team van zvv Corstanje 1 uit Goes te gast voor een footgolfmiddag. Winnaars Robin Loopik en Kay van den Berg met een score van 34 staan in de top van het Footgolf-Klassement!

Teamfoto - v.v. Veenendaal 3

Views: 577

Zaterdag 31 augustus was het vriendenteam van v.v. Veenendaal 3 te gast voor een footgolfmiddag. Winnaar was Jan Nieboer met 34 schoten. Hij staat hiermee in de top van het Footgolf-Klassement!

RVC'33 - Dames 1

Views: 645

Op zaterdag 29 juni was het eerste dameselftal van RVC'33 uit Reeuwijk te gast op Golfbaan Landgoed Bergvliet. Winnaares Joelle Verbeij staat met een score van 37 in het Topscore-klassement! 

Antwerpen - vrijgezellenmiddag

Views: 3493

Op zaterdag 3 augustus kwam een vrijgezellen-groep uit het Belgische Antwerpen op bezoek voor een footgolf-middag. Wouter van Viveren was uiteindelijk de grote winnaar met een score van 40!  

Footgolfteam - Willlemstad

Views: 686

Op zaterdag 3 augustus waren de vrienden uit Willemstad in Breda voor een mooie footgolfmiddag! De winnaar was Rob met een score van 37.

Vrijgezellendag - Essen (Be)

Views: 729

Op zaterdag 3 augustus was de vrijgezellengroep uit Belgie aanwezig op Golfbaan Landgoed Bergvliet voor voetgolf. De winnaar was Jimmy Neel met een totaalscore van 35!  

Footgolfteam - Goes, v.v. Arendskerke 1

Views: 699

Op 10 augustus waren de vrienden uit Goes in Breda voor een footgolfmiddag. Winnaar was Frank Davidse (v.v. Arendskerke 1) met 34 schoten. Hij staat nu 7e in het Footgolf-Klassement!

Footgolfteam - Breda

Views: 552

Zaterdag waren de vrienden uit Breda aanwezig voor een footgolfmiddag. Winnaar was Top Kopmels - speler van v.v. the Gunners 1 - met 34 schoten. Hij staat nu 6e in het Footgolf-Klassement!

Zvc Roger/Nelen - Essen (BE)

Views: 834

Op zaterdag 8 juni was het tweede elftal van v.v. Berkum uit Zwolle te gast voor op Golfbaan Landgoed Bergvliet. Footgolf was een zeer geslaagd onderdeel van het jaarlijkse teamweekend! 

SSS'18 - 5 Overloon

Views: 725

Op zaterdag 8 juni was het vijfde elftal van SSS'18 uit Overloon te gast voor op Golfbaan Landgoed Bergvliet. Footgolf was een zeer geslaagd onderdeel van het jaarlijkse teamweekend! 

Teamfoto - vv Berkum 2 (Zwolle)

Views: 1418

Op zaterdag 8 juni was het tweede elftal van v.v. Berkum uit Zwolle te gast voor op Golfbaan Landgoed Bergvliet. Footgolf was een zeer geslaagd onderdeel van het jaarlijkse teamweekend! 

Teamfoto - vv de Kennemers 3

Views: 720

Op zaterdag 18 mei was het vriendenteam van vv de Kennemers 3 uit Beverwijk naar Brabant afgereisd voor het jaarlijkse teamuitje met footgolf als hoogtepunt!

Teamfoto - Middelbeers

Views: 835

Op zaterdag 18 mei waren de vrienden uit Brabantse Middelbeers op bezoek voor een middag footgolf. Een leuke groep die zelf graag nog een keer terugkomt!

Teamfoto - Fc Lisse 4

Views: 842

Op zaterdag 25 mei was het team van FC Lisse in Brabant neergestreken voor het jaarlijks teamweekend. Een voetgolf-middag kon hierbij uiteraard niet ontbreken! 

Teamfoto - Katwijk

Views: 649

Op zaterdag 20 juli was het team van Katwijk in Brabant neergestreken voor een footgolfmiddag. 

Teamfoto - Barendrecht 1

Views: 872

De selectie van topklasser bvv Barendrecht 1 was op bezoek voor footgolf met lunch. Jermaine en Ivan (score 32) bezetten momenteel de eerste 2 plaatsen in het Footgolf-Klassement, gefeliciteerd!!!

Vrijgezellendag - Roosendaal

Views: 1410

Op zaterdag 11 april was een vrijgezellengroep uit Roosendaal te gast voor een middag footgolf. Zij hebben veel lol gehad en een zeer geslaagde middag achter de rug. 

Teamfoto - Laakkwartier 3 (Den Haag)

Views: 1031

Op vrijdag 19 oktober 2012 hadden het vriendenelftal van Laakkwartier een footgolfmiddag ingepland. Met succes want deze zonnige nazomermiddag was ideaal voor een leuke pot footgolf /voetgolf! 

vv Jeka 5 - Breda

Views: 1068

Op zaterdag 18 mei was het vriendenelftal van rkvv Jeka 5 aan de beurt voor een footgolfmiddag. Opmerkelijk was dat niet alleen de winnaar maar ook de verliezer een 'prijs' verdiende!

Vriendengroep - Breda

Views: 857

Op zaterdag 1 december 2012 was team Goodlife aan de beurt om het aanwezig talent tentoon te stellen op de golfbaan. Deze vriendengroep uit Breda heeft een uitermate gezellige middag beleefd!

Zvo 1 - Oosterhout

Views: 1958

Op zaterdag 24 november 2012 kwam zaalvoetbalvereniging Zvo uit Oosterhout met het team op bezoek om in het kader van het jaarlijks teamuitje te footgolfen / voetgolfen. 

Teamfoto - S.c. Varsseveld 2

Views: 918

Op zaterdag 5 januari 2013 was S.c. Varsseveld 2 op bezoek voor een footgolf-middag in Brabant. Het footgolf was onderdeel van het jaarlijkse teamweekend. Winnaar van de dag was Michiel Aalbers met een totaalscore van 37 schoten.