Partners

Hieronder een overzicht van de partners van Footgolfclub, waarmee wij een uitstekende relatie onderhouden.
Indien u ook graag met uw bedrijf op onze Partner-pagina wilt staan, verstuur dan uw aanvraag via het contactformulier
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

voetbalreis online

Officiƫle VIP voetbaltickets

VIP voetbalreizen naar Barcelona, Londen, Madrid en Manchester. Wilt u als VIP een voetbalwedstrijd bijwonen van uw favoriete voetbalclub? Voetbalreis Online biedt enkel officiĆ«le VIP-voetbalarrangementen aan, zodat u zich garandeert van de beste plaatsen in het stadion met een geweldig zicht op het veld en de spelers.
www.voetbalreisonline.nl/

Logo Trainingtrips.eu

Training Trips organiseert trainingskampen naar inmiddels bijna 60 bestemmingen door heel Europa

Naast trainingskampen is het ook mogelijk om met uw (jeugd) team bij verschillende professionele academies in Europa te trainen onder leiding van een professionele trainer. Training Trips heeft met verschillende buitenlandse betaald voetbal organisaties (BVO) afspraken gemaakt over het gebruik van haar trainingsfaciliteiten. Ook organiseert Training Trips toernooien in verschillende landen in Europa. Wanneer u met uw team naar een van deze toernooien wilt zal Training Trips de gehele reis organiseren.

zfblogo.logo.fw

ZFB Breda is het de regionale zaalvoetbalbond voor Breda en omstreken

Vele zaalvoetbalteams spelen jaarlijks in de zaalcompetititie van de ZFB Breda. Het niveau varieert van de recreantenklasse tot en met de hoofdklasse. In totaal 6 competities, dus voor ieder niveau wat wils.
Op vrijdag 13 september zal het seizoen 2013/2014 weer geopend worden met de strijd om de supercup.
Footgolfclub is sponsor en partner van de ZFB Breda. Indien u met uw vrienden ook graag in de zaalcompetitie wilt spelen kijk dan even op de website van de ZFB Breda voor meer informatie.

SkWshopSkWshop, alles voor sport en recreatie

Sterk in duurzame en professionele oplossingen voor uw sportaccommodatie, waaronder: dug-outs, voetbaldoelen, hockeydoelen, scoreborden, korfbalmaterialen, ballenvangers, sporthekwerk, sportnetten en nog veel meer..
Zeer concurrerende prijzen! Ook uw pannaveld en sportkooi leveren wij op maat.

www.skwshop.nl/sport